Wie is Terneuzen in the picture

Toen ik eind 2017 thuis kwam te zitten met een burn-out kreeg ik het advies om te gaan wandelen en vooral de dingen te doen die ik leuk vond.
Nu was fotografie één van die hobby’s, maar ik had er nooit veel tijd in gestoken. Dus nam ik tijdens mijn wandelingen in en rond Terneuzen mijn camera mee.
Zo is ‘Terneuzen in the picture’ langzaam ontstaan. Ik maakte foto’s van hoe ìk Terneuzen zag en zoals ik ook wilde dat anderen het zagen.
Dus besloot ik mijn foto’s te delen op social media. Hierop kreeg ik veel leuke reacties.
Vooral ook de positieve kijk op Terneuzen viel in de smaak.
Niemand wist echter wie de man achter ‘Terneuzen in the picture’ was, tot er begin 2018 een stuk over mij in de PZC stond. Later volgden ook interviews op televisie en radio. Dit gaf mijn werk een flinke boost.

Helaas kende 2018 ook een grote tegenslag. Ik brak mijn knie en moest lang revalideren. Dit heeft mij er echter niet van weerhouden om door te gaan met fotograferen. Integendeel, als je minder mobiel bent ga je dingen toch weer anders bekijken.
In 2019 was ik eindelijk weer een beetje op de been. Ik had voor mezelf een aantal doelen gesteld: ik wilde exposeren, een website, een boek uitbrengen en mezelf verder ontwikkelen op het gebied van fotografie.
Inmiddels heb ik mijn eerste expositie gehad in de bibliotheek van Terneuzen. Mijn website is ook gerealiseerd. Èn mijn boek is uitgebracht!
De eerste oplage was binnen twee weken uitverkocht en van de tweede druk zijn nog slechts enkele exemplaren voorradig. Dus ook dat doel is gehaald in 2019.
Het was fijn te merken hoe mijn boek werd ontvangen, niet alleen door de mensen die mijn werk al kenden, maar ook door de media.
GO RTV had de primeur. Daar was ik te gast net voor het verschijnen van het boek om te praten over hoe het begon en de ontwikkeling van mijn fotografie hierna.
Op de dag dat het boek uitkwam stond de PZC op de stoep en niet veel later ook Omroep Zeeland
Heel leuk om mee te maken.
Stad Terneuzen  gaf er aandacht aan toen ik mijn boek ging overhandigen aan burgemeester Lonink van Terneuzen. Fijn dat hij hiervoor tijd wilde vrijmaken.

Ik heb mij inmiddels ingeschreven bij de KVK met mijn bedrijf ‘In the picture by Wesley’ en daar ga ik in 2020 verder aan werken maar natuurlijk wel in combinatie met ‘Terneuzen in the picture’.
Al met al is 2019 na een kreupele start heel goed verlopen. Ook voor 2020 heb ik nieuwe doelen gesteld. Zolang ik er plezier en kracht uit blijf halen gaat dit zeker lukken.
Ik ben blij dat, ondanks een minder leuke start, mijn leven een positieve wending heeft gekregen. Het heeft in mij een talent naar boven gebracht waar ik anders misschien nooit achter zou zijn gekomen. Ik doe nu iets waar ik heel veel plezier en energie uit haal.
En door het te delen hoop ik mensen te inspireren met mijn verhaal, foto’s en positiviteit.


Instagram

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram